O.G. Roosters Fokkerstraat 521, Schiedam info@ogroosters.nl +31 (0)10 437 22 88

Looppaden

Bent u op zoek naar roosters voor looppaden? Dan bent u bij O.G. Roosters aan het juiste adres. O.G. Roosters is al ruim 60 jaar dé specialist in roosters, wij helpen u graag en bieden altijd een oplossing op maat. 


Entrance


Metalen looproosters zijn veelzijdige en betrouwbare vloeropties. Hun unieke ontwerp en duurzaamheid zorgen ervoor dat werknemers veilig kunnen werken.


Er zijn tal van redenen waarom bedrijven metalen looproosters gebruiken: Luchtcirculatie, weerstand tegen corrosie, zekerheid voor de werknemers en andere voordelen zijn allemaal mogelijk met het juiste type rooster. Uiteraard kunnen unieke esthetische voordelen ook op verschillende manieren een rol spelen. O.G. Roosters helpt u graag bij het vinden van het meest effectieve looprooster voor uw project.


Wij hebben een groot assortiment op voorraad waardoor wij direct kunnen leveren. O.G. gedruklaste roosters voor looppaden en voetgangersverkeer kunnen ook op bestelling worden gemaakt met verschillende draagstaafhoogtes, maaswijdten en formaten, om aan speciale specificaties en eisen te voldoen.GVK ROOSTERS

De Mechanische eigenschappen van O.G. glasvezel verharde kunststof roosters zijn vergelijkbaar met traditionele metalen roosters. Dankzij de veerkracht van glasvezel zullen voorwerpen die op de roosters vallen worden geabsorbeerd en vervormt het rooster niet blijvend.


Entrance


ALUMINIUM PERSROOSTERS

Onze O.G. aluminium persroosters zijn lichte en stabiele roosters die worden gebruikt in omgevingen waar speciale eisen worden gesteld. Een van de voordelen van aluminium is dat het ongeveer een derde minder weegt dan stalen roosters. Aluminium roosters moeten binnenshuis in een droge omgeving worden geplaatst.


HEAVYDUTY PERSROOSTERS ROESTVRIJ STAAL

Roestvrij stalen roosters worden voornamelijk gebruikt wanneer een exclusieve ingang gewenst is. Vaak zijn er elders exclusieve materialen gebruikt en wil men ook bij een entreerooster net dat beetje extra.


O.G. roestvrij stalen roosters worden op dezelfde manier vervaardigd als andere  roosters, maar dan van materiaalkwaliteit EN 1.4420. De roosters worden geleverd met randlatten en gebeitst.


De draag- en steunstaven van het aluminium rooster zijn gemaakt van EN AW-5754 kwaliteit.

Entrance

Draag- en steunstaven in platstaven worden in hetzelfde ontwerp gemonteerd als A-type roosters.

Standaard bedraagt ​​de maaswijdte c/c 22 x 22 mm en 33 x 11 mm, maar op aanvraag kunnen ook andere maaswijdten worden vervaardigd.


- Onze aluminium persroosters worden altijd met kantlat vervaardigd.

- Onze aluminium persroosters worden altijd gebeitst geleverd.


Entrance


ENTREEMATTEN

Stalen roosterdeurmaten zijn vaak verdeeld in niet-omkaderde en omkaderde stalen roosters. Het wordt gekenmerkt door antislip, anticorrosie en hoge belastbaarheid.


Stalen roosterdeurmatten kunnen daarom worden gebruikt als entreemat bij garage-ingangen, grote winkelcentra, tuinhuisjes en skigebieden om modder, stenen en sneeuw te verwijderen en uitglijden te voorkomen.


Door Mat


Meer informatie of bestellen?

More info or ordering requests?Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacybeleid
By using this website you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy
En utilisant ce site Web, vous acceptez nos conditions générales et notre politique de confidentialité
Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie unseren Allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen zu
使用本网站即表示您同意我们的条款和条件以及隐私政策Downloads