O.G. Roosters Fokkerstraat 521, Schiedam info@ogroosters.nl +31 (0)10 437 22 88

Bruggen

Bent u op zoek naar roosters voor een brug? Dan bent u bij O.G. Roosters aan het juiste adres. O.G. Roosters is al ruim 60 jaar dé specialist in roosters, wij helpen u graag en bieden altijd een oplossing op maat..


Onze stalen roosters hebben een laag gewicht, goede sterkte, een groot draagvermogen en kunnen materialen en kosten besparen. Het biedt een goede ventilatie van licht en wind, een modern gevoel, esthetische uitstraling en antislipveiligheid. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, eenvoudig te installeren en duurzaam in gebruik.


BruggenDe toepassingen zijn heel divers, zo kunnen onze roosters worden toegepast op hangbrugdekken, voetgangersbruggen en loopbruggen om personen helpen bos, moerasland, vallei, kreek enzovoort over te steken.


Onze roosters zijn sterk genoeg om een ​​groot aantal mensen tegelijk te kunnen weerstaan.


GVK ROOSTERS


loopbrug


Door hun lichtgewicht, hoge sterkte, corrosiebestendig- en duurzaamheid zijn GVK roosters de perfecte oplossing voor elk project.
Meer informatie of bestellen?

More info or ordering requests?Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacybeleid
By using this website you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy
En utilisant ce site Web, vous acceptez nos conditions générales et notre politique de confidentialité
Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie unseren Allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen zu
使用本网站即表示您同意我们的条款和条件以及隐私政策Downloads